Onze panelen

JinkoSolar (NYSE: JKS) is wereldleider in de solar industrie.  Deze fabrikant verkoopt zijn producten, oplossingen en services naar een uitgebreid internationaal publiek in meer dan 80 landen.  JinkoSolar heeft een verticaal geïntegreerde product value chain, met een capaciteit van meer dan 11,5GW aan mono wafers ,10,6GW aan zonnecellen en 16GW aan zonnepanelen.  JinkoSolar is financieel gezond, heeft betrouwbare producten en kan zijn garanties waarmaken.

Wereldwijd heeft JinkoSolar meer dan 15.000 medewerkers.  Deze medewerkers vindt u terug  in 7 productiefaciliteiten en hun meer dan 14 overzeese dochterondernemingen.  Z-Korea, Vietnam, India, Turkije, Duitsland, Italie, Zwitserland, USA, Mexico, Brazilië, Chili, Australië,….  Bovendien hebben ze sales teams over de gehele wereld.

JinkoSolar is de hoofdpartner van Opteco.

Enkele keyfacts over JinkoSolar:

  1. JinkoSolar is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld.
  2. Het is de enige fabrikant met 5 jaar een onafgebroken DNV-GL Topperformer status.
    Dit staat voor hoge kwaliteitsproducten en een zero defect strategy na onafhankelijke tests.
  3. JinkoSolar is een financieel gezond bedrijf.
  4. Het bedrijf heeft een marktaandeel van 12,8% wereldwijd.
  5. Het Cellefficiency record staat op 24,8%.
  6. JinkoSolar is een smart factory. Dit wil zeggen dat het de meest geavanceerde solarfabriek ter wereld heeft.
  7. Bovendien is JinkoSolar uitgeroepen tot Top Brand PV Modules in Europa.
  8. JinkoSolar is een Fortune 500 Company (China) en staat op #1 in de Solar Industry.

Andere partners van Episolar

Naast JinkoSolar heeft Episolar een samenwerking met Viessmann, LG Solar, SMA en Huawei.

De Viessmann Group is internationaal een van de toonaangevende fabrikanten van verwarmings-, industriële en koelsystemen. Het in 1917 opgerichte familiebedrijf telt 11.500 medewerkers en is goed voor een omzet van 2,25 miljard euro voor de groep.

Met 22 productievestigingen in 11 landen, met verkoopkantoren en vertegenwoordigingen in 74 landen en wereldwijd 120 verkoopvestigingen, is Viessmann sterk internationaal georiënteerd. 54 procent van de omzet wordt gerealiseerd in het buitenland.

LG Solar maakt onderdeel uit van de LG Electronics groep. Met een omzet van 61,4mld USD is LG Electronics een sterke speler in de wereldmarkt. LG is sterk vertegenwoordigd in de Europese markt met 22 vestigingen..  dit zorgt voor een makkelijke bereikbaarheid.  LG Solar situeert zich vooral in de markt van de hoge rendementspanelen en zijn een oplossing voor mensen die een beperkt dakvolume beschikbaar hebben. Opteco is LG Pro Installer.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Hide Buttons